Trenutno niste prijavljeni kao net ID korisnik. Prijavite se!
 
Jednostavan i brz pristup vašem e-mailu kada ste kod kuće, na poslu ili putovanju; ustvari bilo gdje na svijetu gdje postoji računalo spojeno na Internet! Pročitajte pristigle poruke, pošaljite ili spremite nedovršeni e-mail, gdje i kada želite!

Dodatne informacije
Popis funkcionalnosti
 
 
Zaboravili ste na sastanak, predavanje na faksu, dogovorenu kavu? Ne dopustite da se to opet ponovi! Organizirajte svoje vrijeme - vaše dnevne, tjedne i mjesečne obveze uskladite pomoću web kalendara.

Dodatne informacije
Popis funkcionalnosti
 
Virtualno mjesto okupljanja web surfera na kojem se vode rasprave o dnevnim događanjima, hobijima, raznim temama. Uključite se u aktualne rasprave ili pak pokrenite vlastitu raspravu s forumašima.

Dodatne informacije
Popis funkcionalnosti
 
 
 
 
 

Mnoštvo zadataka i uvijek se dogodi da prođe rok, a pola toga nije napravljeno. Od sada Planer će vam pomoći da sve napra...


Dodatne informacije
Popis funkcionalnosti
 
 
 
 

Zamijenite naljepnice po stolu i na monitoru računala bilješkama u elektronskom obliku; jednostavno traženje i kategoriziranje pomo...


Dodatne informacije
Popis funkcionalnosti
 
 
 
 

Jedinstveno mjesto za spremanje kontakt adresa vaših prijatelja ili poslovnih partnera. Možete unijeti adresu, e-mail, broj telefona i...


Dodatne informacije
Popis funkcionalnosti
 Info servisi
 
Katalog web stranica s preko 20000 linkova razvrstanih u više od 250 tematskih kategorija nudi najaktualniji pregled domaćih web adresa, koje možete ocjenjivati i komentirati.
 
Online izdanje telefonskog imenika nudi vam mogućnost naprednog pretraživanja baze pretplatnika fiksne telefonije (pretraživanje po djelatnostima, adresi, telefonskom broju).
 
Uz pomoć ovog interaktivnog kartografskog sustava pretraživanje i automatsko pozicioniranje ulica ili trgova je lako. Na vama je samo da unesete traženu adresu.
 
Pošaljite web razglednice prijateljima ili članovima obitelji. Odaberite jednu od ponuđenih tematskih razglednica, dodajte tekst, i pošaljite je na e-mail adresu svojih najdražih.