O bilješkama
 
 
 

Aplikacija pod imenom Bilješke osmišljena je kako bi oslobodila vaš radni prostor nereda prouzročenog gomilom samoljepljivih papirića. Jednostavna, a opet moćna, ova vam aplikacija omogućuje da u bilo koje doba i s bilo kojeg mjesta pristupite svom popisu bilježaka, lako ih pretražujete, sortirate i mijenjate.

Za razliku od papirnatih bilježaka, svoje online 'papiriće' možete dijeliti s drugim korisnicima, organizirati ih u različite grupe i definirati im kategorije. Želite li ipak svoje bilješke ponijeti sa sobom u papirnatom obliku, tu je opcija ispisa putem pisača spojenog na vaše računalo.

 Popis funkcionalnosti bilježaka

 
 • Brzo i lako kreiranje bilježaka
  Umjesto klasičnih papirnatih bilježaka, svoje kratke opaske kreirajte u ovoj aplikaciji i budite sigurni da ih nikada nećete izgubiti.
 • Dostupnost s bilo kojeg mjesta
  Nemojte se bojati da ćete zaboraviti na bilješku koja vam je ostala zalijepljena kod kuće - dovoljno vam je samo računalo s pristupom internetu i vaše će bilješke biti uvijek s vama
 • Preglednost i urednost
  Zaboravite na neuredno radno mjesto pretrpano gomilom papirića - aplikacija Bilješke omogućava vam da na jednom mjestu držite sve svoje kratke podsjetnike uredne i lako dostupne
 • Mogućnost promjene, brisanja i ispisa bilješke
  Bilješke koje ste unijeli u aplikaciju potpuno su fleksibilne pa ih tako možete dodatno uređivati, obrisati nakon što vam ne trebaju ili ih ispisati na papir. Aplikacija Bilješke kompatibilna je s drugim aplikacijama putem funkcija Import i Export
 • Sortiranje bilježaka po kategorijama
  Radi što lakšeg snalaženja među bilješkama tu je opcija njihovog sortiranja. Odaberite kategoriju i bilješke će se poredati po željenom kriterijuČesto postavljena pitanja o bilješkama
Na ovoj stranici možete pronaći često postavljena pitanja koja korisnici postavljaju službi za korisnike vezana uz bilješke. Ukoliko imate pitanje vezano uz korištenje bilježaka, molimo da prvo prođete kroz ovdje iznesena pitanja. Ukoliko ne pronađete pitanje (i pripadajući odgovor) slično vašem, kontaktirate službu za korisnike na besplatni telefon 0800 9000
 Funkcionalnost bilježaka
     Kako mogu unijeti novu bilješku?
   
Nakon aktiviranja aplikacije, kliknite na gumb 'New Note', nakon toga će se otvoriti prozor s formularom u koji upisujete svoju bilješku te je zatim snimate.

      Mogu li mijenjati postojeću bilješku?
   
Da, dovoljno je samo da odaberete biješku u koju želite unijeti promjene i kliknete na gumb 'Edit Note', nakon čega će se otvoriti prozor u kojem možete unijeti i snimiti željene promjene.

      Mogu li unijeti bilješku iz neke druge apikacije?
   
Da, aplikacija Bilješke podržava unošenje CSV (Comma Separated Values) datoteka koje mogu biti kreirane u brojnim drugim aplikacijama. Ova se funkcija može izvoditi zahvaljujući Import/Export gumbu koji se nalazi na alatnoj traci aplikacije.

      Mogu li pretraživati Bilješke?
   
Da, u aplikaciju je integrirana funkcija tražilice, dovoljno je samo da kliknete na gumb 'Traži' nakon čega će se otvoriti prozor u kojem treba upisati ključne riječi za pretragu.

      Mogu li ispisati svoje bilješke?
   
Da, u prozoru u kojem je otvorena odabrana bilješka nalazi se ikona koja omogućava ispis bilješke putem pisača na papir.

      Kako mogu sortirati bilješke?
   
U prozoru u kojem se nalazi popis svih unesenih bilježaka možete sortirati listu jednostavnim klikom na naslov željene kategorije. Ponovni klik na istu kategoriju sortirat će bilješke po tom kriteriju, ali obrnutim redoslijedom.


 
Ukoliko imate pitanje koje nije navedeno ovdje, pošaljite ga na e-mail: kontakt@t-com.hr
ili nazovite službu za korisnike na besplatni telefon 0800 9000