O planeru
 
 
 

Planer je jednostavan a moćan organizator vaših dnevnih, tjednih, mesečnih ili čak godišnjih zadataka. Spremite zapise o svim svojim budućim aktivnostima i obavezama na jedno mjesto i pristupite im kada god to zaželite. Želite li postići zavidnu razinu organizacije i točnosti i osigurati da više nikada ne zaboravite obaviti niti jedan zadatak, ispunite svoju planer listu poslovima koji vas čekaju.

Sortiranje, pretraživanje, dijeljenje liste s drugim korisnicima i mogućnost kreiranja više tematski grupiranih lista funkcije su koje ćete svakodnevno koristiti.

 Popis funkcionalnosti palnera

 
 • Uvijek dostupna lista zadataka
  Planer vam je uvijek dostupan putem interneta tako da su svi vaši zadaci uvijek uz vas.
 • Pregledan i organiziran opis zadanih aktivnosti
  Obavljeni zadaci jednostavno se brišu, nakon čega vam i dalje ostaje uredan popis svih zadataka koje morate obaviti, precizno sortiran i pregledan.
 • Mogućnost dijeljenja liste među više korisnika
  Želite li to, svoju planer listu možete dijeliti s kolegama i prijateljima, ukoliko su i oni uključeni u izvršavanje zadataka upisanih na istu.
 • Precizno određivanje roka izvršenja zadataka na listi
  Svaki zadatak unešen na listu može biti detaljno opisan rokom izvršenja u dan i sat.
 • Pretraživanje, sortiranje i Import/Export funkcije
  Kako bi se lakše snalazili u bilješkama, možete ih sortirati po kategorijama, pretraživati po ključnim riječima, a Import/Export funkcija omogućava suradnju s drugim aplikacijama.
 • Mogućnost kreiranja više planera
  Imaju li vaši zadaci u planeru neke zajedničke karakteristike, možete ih grupirati u tematski definirane različite liste kako bi postigli vrhunsku organizacijuČesto postavljena pitanja o planeru
Na ovoj stranici možete pronaći često postavljena pitanja koja korisnici postavljaju službi za korisnike vezana uz planer. Ukoliko imate pitanje vezano uz korištenjeplanera, molimo da prvo prođete kroz ovdje iznesena pitanja. Ukoliko ne pronađete pitanje (i pripadajući odgovor) slično vašem, kontaktirate službu za korisnike na besplatni telefon 0800 9000
 Funkcionalnost planera
     Kako mogu kreirati novi zadatak na listi?
   
U prozoru s pogledom na listu kliknite na gumb 'New' i unesite tekst zadatka te njegov datum i sat izvršenja. Nakon toga spremite zadatak na listu.

      Kako mogu pregledavati zadatke na listi?
   
Zadaci se na listi mogu pregledavati po kategorijama 'All tasks', 'Incomplete tasks' i 'Complete tasks'

      Mogu li sortirati i pretraživati zadatke na listi?
   
Da, klikom na naslov određene kolone možete sortirati zadatke po toj kategoriji, a ponovnim klikom na isti naslom unosi na listi sortirat će se obrnutim redoslijedom. Klikom na gumb 'Traži' možete pretraživati zadatke po ključnim riječima.

      Mogu li dijeliti listu s drugim korisnicima?
   
Da, ukoliko su vaše kolege ili prijatelji vezani uz zadatke na listi, oni također mogu imati pristup istoj.

      Mogu li kreirati više lista?
   
Da, ukoliko je vaš popis zadataka velik, možete ga sortirati kreiranjem više tematskih lista.

      Mogu li unosti zadatke iz drugih aplikacija?
   
Da, zahvaljujući funkciji Import/Export u 'To-Do' listu možete dodavati (ili iz nje iznositi) zadatke snimljene u format CSV (Coma Separated Values) koji podržavaju mnoge aplikacije.


 
Ukoliko imate pitanje koje nije navedeno ovdje, pošaljite ga na e-mail: kontakt@t-com.hr
ili nazovite službu za korisnike na besplatni telefon 0800 9000